Business- en productontwikkeling

Duurzame groei creëren door een geïntegreerde benadering

Terug naar oplossingen

Waarde

Continu verbeteren van klantervaring is een sleutelactiviteit voor (her)verzekeraars, MGA’s, brokers en tussenpersonen. Ontwerpen van dergelijke klantervaringen, gecombineerd met optimalisatie van de distributie, het creëren van verzekeringsproducten en het integreren van interne en externe business en IT processen, vormen de fundamenten voor elke verzekeringsbusiness die duurzame waarde wil creëren voor alle betrokken belanghebbenden.

Bedrijfsdoelstellingen

Het identificeren van veranderende risico’s van klanten, distributie en het verbeteren van methoden voor schadepreventie, zijn slechts enkele voorbeelden op de lange lijst van belangrijke zaken op de agenda van jouw verzekeringsbusiness. Jij wil je richten op de groei van je verzekeringsbusiness and op de oplossingen die écht werken. Innovatie is belangrijk, maar termen zoals ‘insurtech’, ‘machine learning’ en ‘kunstmatige intelligentie’ mogen niet jouw aandacht afleiden van het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen.

Duurzame groei

OpenC & company is de solutions partner die jou helpt om je verzekeringsbusiness, producten, processen en IT verder te brengen. Terwijl we aspecten zoals risico en compliance grondig aandacht geven, richten wij ons op duurzame groei van jouw verzekeringsbusiness langs de lijnen van de volgende drie groeipijlers:

  • Klant- en disitributie-ervaringen

  • Productinnovatie en procesverbeteringen

  • Operations en IT.