OpenC

Klantbeheer met OpenClient

Oplossingen

Contact met uw klanten, offreren, klantgericht administreren en gemakkelijk kunnen voldoen aan uw zorgplicht, zijn enkele van uw hoofdtaken. Ons doel is u daar zo veel mogelijk in te helpen digitaliseren. Daarom ontwikkelden wij OpenClient. Dat is software voor optimaal beheer van klantgegevens. OpenC heeft innovatie als kernwaarde, u kunt er op rekenen dat we daarin voorop lopen in de markt van verzekeringssoftware.

Onze software kan snel meebewegen met elke verandering in uw bedrijf.

Doordat de verzekeringssoftware flexibel is opgebouwd, kunnen wij deze aanpassen en uitbouwen naar uw wensen. Bij OpenC zijn wij er op gericht om samen met u te kijken naar wat u nodig heeft in uw bedrijfsprocessen zodat wij de software zo optimaal mogelijk daarop afstemmen. Met een team van professionals begeleiden wij u door de implementatie heen, leveren support en houden contact. Wij zien u als een gewaardeerde partner en acteren daar naar.

Features

Het belangrijkste doel is om met onze software uw bedrijfsproces te stroomlijnen. De software geeft een stevige basis en zullen we in de loop van de tijd aanvullen met nieuwe mogelijkheden passend bij de veranderingen in de markt.

Voor uitgebreide informatie en uitleg, neem dan contact op met onze sales afdeling. Plan een belafspraak in via het contactformulier op een voor u geschikt moment.

Maak een afspraak