OpenC

Oplossing op maat

Oplossingen

Heeft u uitgesproken gedachten over hoe uw verzekeringsproducten en werkprocessen in een geautomatiseerde omgeving moeten functioneren? Dan bent u de klant voor een custom applicatie van OpenC. Wij bieden u een werkwijze aan waarbij wij u begeleiden naar een custom applicatie voor uw verzekeringsbedrijf. Met onze brede kennis van verzekeringen en IT-ontwikkeling zijn wij een zeer ervaren en betrouwbare partner om een project mee te ontwikkelen.

Van het programma van eisen tot een functioneel design, van procesbeschrijving tot ontwikkeling van uw software, OpenC brengt met u in kaart wat er nodig is en begeleiden het project van a tot z. Vervolgens assisteren wij u met het verzekeringstechnische, operationele en IT-beheer.

Vanuit onze ervaring kunnen wij zeggen: dergelijke projecten zijn nooit eenvoudig. Soms lijken verzekeringsproducten en processen simpel, de ervaring leert ons dat er zo veel relaties tussen processen zijn dat er geen simpele oplossingen bestaan.

Het is zeer de moeite waard het proces samen met ons te verkennen. Het is zinvol om onze salesafdeling te bellen om te overleggen wat uw wensen zijn. Zo kunt u vooraf al een duidelijk beeld krijgen van de ontwikkelkosten en mogelijkheden in de tijd.

Voor uitgebreide informatie en uitleg, neemt u contact op met onze sales afdeling. Plan een belafspraak in via het contactformulier op een voor u geschikt moment.

Neem contact op