OpenC

Sea of new possibilities

Create and control innovative insurance solutions

OpenC biedt software voor de verzekeringsbranche. Wij begrijpen als geen ander dat uw business uniek is. Daarom stemmen we onze oplossingen af op wat u nodig heeft en staat persoonlijke aandacht bij ons voorop. Maatwerk en technologische innovatie zijn de drijvende krachten achter ons bedrijf.

Waarom OpenC?

Vriendelijk in gebruik

Beheer uw verzekeringsproducten eenvoudig met onze gebruiksvriendelijke interface. Geschikt voor organisaties van elke omvang.

Persoonlijk contact

Wij geloven in persoonlijk contact en begrijpen dat elke klant uniek is. Bij OpenC bent u een gewaardeerde partner.

Geschikt voor nichemarkten

De software van OpenC is aanpasbaar en geschikt voor uiteenlopende verzekeringsproducten.

Efficiënte systemen

Ons platform maakt samenwerking gemakkelijk en voorkomt dubbel werk. Dit versnelt uw processen en zorgt voor efficiëntie.

Innovatieve producten

De lange geschiedenis van vernieuwing in de verzekeringssector zorgen voor vertrouwen en expertise bij onze klanten.

Krachtige partners

Met partners als Claris en RealXS hebben we de technologische expertise in huis voor uw specifieke verzekeringsvraagstuk.

Bij OpenC geloven we dat de toekomst van verzekeringen begint met innovatie en flexibiliteit.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossingen uw activiteiten kunnen verbeteren.

Ik wil meer weten

Remco van Buren van OpenC bleek een waardevolle partner te zijn bij de overgang naar de RealXS-software. Hij heeft een luisterend oor en is dan ook gelijk analytisch daarin. Hij snapt de verzekeringsmarkt en de benodigde software, dus combineert die kennis van beide kanten. Dat is wel heel fijn. Het geeft ook vertrouwen. Als je een vraagstuk bij hem neerlegt, dan weet je dat het goed komt.

Harry Wolkenfelt
Solarif Group

Onze partners

Logo RealXS

Met de verzekeringssoftware van RealXS beheren verzekeringsprofessionals hun verzekeringsactiviteiten. Met RealXS kunnen zij de efficiëntie verbeteren, workflows stroomlijnen en de winstgevendheid verhogen. RealXS is bedoeld voor verzekeringsmaatschappijen, makelaars en agenten. De software biedt ondersteuning voor meerdere talen en valuta's.

Claris Partner logo

Claris, an Apple company, levert met FileMaker, Connect en Studio een ontwikkelplatform waarmee u zelf en samen met een Claris-partner zoals OpenC applicaties kunt bouwen die precies aansluiten bij uw business. Het biedt een intuïtieve interface en krachtige functies, waardoor gebruikers zonder uitgebreide programmeerkennis complexe en functionele apps kunnen ontwikkelen.

Het laatste nieuws

Naar alle nieuwsberichten

Ontdek wat OpenC voor u kan betekenen. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op