OpenC

Doorlopend vernieuwen met onze partners

Over OpenC

Bij het ontwikkelen van complexe full suite verzekeringssoftware-applicaties voor de verzekeringssector werken wij samen met innovatieve ondernemingen op het gebied van verzekeringen en IT oplossingen, gericht op (her)verzekeringsbedrijven, MGA’s, brokers en intermediairs.

RealXS

Het Nederlandse bedrijf RealXS heeft ruim 40 jaar ervaring met het ontwikkelen van software om verzekeringsprofessionals te ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

De software Real Insurance is ontworpen om de efficiëntie te verbeteren, workflows te stroomlijnen en de winstgevendheid te verhogen voor verzekeringsmaatschappijen, makelaars en agenten.

Het biedt een reeks functies, waaronder polisbeheer, schadebeheer, klantrelatiebeheer en financieel beheer. Het platform is cloud-gebaseerd, wat betekent dat u het vanaf elke locatie kan benaderen. Het is ontworpen om schaalbaar te zijn, zodat het kan meegroeien met uw bedrijf. En de software biedt ondersteuning voor meerdere talen, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om in verschillende talen te werken en communiceren.

Klanten waarderen de Real Insurance software van RealXS met name vanwege het gebruiksgemak, de flexibiliteit en de configuratiemogelijkheden.

Met de vernieuwingen die het bedrijf in haar software doorvoert per 1 januari 2024 kan iedereen die werkzaam is in de verzekeringsmarkt, nog makkelijker en gebruiksvriendelijker zelfstandig verzekeringsproducten ontwikkelen en automatiseren.

De software is uniek omdat het een snelle en efficiënte inrichting van complexe verzekeringsproducten mogelijk maakt. In tegenstelling tot andere systemen, waarbij het maanden kan duren om producten in te regelen, maakt RealXS dit mogelijk binnen een week. Het vermindert de noodzaak voor dure consultants, omdat gebruikers zelf veel kunnen doen."

Harry Wolkenfelt
Solarif Group

Claris

Claris, een dochteronderneming van Apple, biedt no-code, low code en pro-code oplossingen en een wereldwijd netwerk van professionele ontwikkelaars. Het is ontstaan uit de visie om krachtige technologieën voor iedereen beschikbaar te maken. Het is een betrouwbare speler in de markt die veiligheid van uw klantgegevens voorop stelt.

Sinds 2023 is OpenC een gecertificeerd reseller van de Claris FileMaker Pro, Claris Connect en Claris Studio. Wij ontwikkelen onze software op het Claris-platform.

Claris FileMaker is een krachtige low-code software waarmee gebruikers op maat gemaakte applicaties kunnen bouwen en beheren voor diverse zakelijke behoeften. Het biedt een intuïtieve interface en krachtige functies, waardoor gebruikers zonder uitgebreide programmeerkennis complexe en functionele apps kunnen ontwikkelen.

Claris Connect is een platform waarmee gebruikers workflows kunnen stroomlijnen, apps kunnen integreren en automatiseren. Het biedt connectiviteit tussen verschillende apps, waardoor gegevens naadloos kunnen worden uitgewisseld. Gebruikers kunnen eenvoudig aangepaste apps maken en bedrijfsprocessen verbeteren.

Claris Studio is een tool die het eenvoudig maakt om formulieren, vragenlijsten en enquêtes op te zetten, zelfs voor anonieme gebruikers, zonder inloggen.

Meer lezen? Zie claris.com.

Interesse om eens vrijblijvend kennis te maken voor een eventuele samenwerking in welke vorm dan ook?

Neem contact op