OpenC

Onze oplossingen

Uw business is uniek. Onze oplossingen stemmen we af op wat u nodig heeft. Ontdek hoe onze drie krachtige oplossingen – Light, Full Force en Custom – u helpen bij het digitaliseren van uw verzekeringsprocessen.

Voor uitgebreide informatie en uitleg, neem contact op met onze sales afdeling. Plan een belafspraak in via het contactformulier op een voor u geschikt moment.

Maak een afspraak

Van interesse naar aankoop

Wij werken met u toe naar een geïnformeerde beslissing om wel of niet tot aankoop over te gaan. Uw uitgangspunten zijn daarin leidend. Na de informatiefase in gesprek 1 en 2 volgt de proof of conceptfase waarin u een testomgeving gebruikt om te ervaren of de software ook in deze casus naar wens functioneert. Wanneer u tevreden bent met het product zoals het is, volgt de aankoop. Hierna start de implementatiefase waarin de bestaande data wordt overgezet naar de nieuwe applicatie. Omdat het product dan al werkt, is de fase van implementatie relatief kort. Uw projectmanager begeleidt de implementatiefase en houdt daarin nauw contact met u over de vorderingen.

De techniek achter de software

Wij hebben de keuze gemaakt om de OpenClient en de RealXS-software te ontwikkelen op het Claris-platform. Claris biedt no-code, low code en pro-code oplossingen en een wereldwijd netwerk van professionele ontwikkelaars. Dat betekent concreet dat wij altijd nieuwe talenten kunnen blijven vinden om de software te blijven ontwikkelen en toekomstbestendig te houden.

Claris is een dochteronderneming van Apple en is zodoende een betrouwbare speler in de markt die veiligheid van uw klantgegevens voorop stelt. Onze applicaties werken met Windows en Apple computers. OpenC is nauw betrokken bij de allernieuwste ontwikkelingen van Claris. Zo wordt de weg van OpenC die we samen met u bewandelen nog innovatiever.