OpenC

Mogen wij ook met u samenwerken?

Over OpenC

Bent u werkzaam bij een verzekeringsmaatschappij, een verzekeringsmakelaar, een volmachtbedrijf of een coverholder? Bent u als Raad van Bestuur, directie, management Verzekeringen of ICT-verantwoordelijke op zoek naar een betere oplossing om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen?

Met veel kennis van de verzekeringsmarkt en de benodigde IT- en softwareontwikkeling, richt OpenC zich met haar dienstverlening op deze bedrijven in de verzekeringssector.

Ook uw verzekeringsprocessen optimaliseren met OpenC?

Neem contact op

We Insure

We Insure, gevestigd in Amsterdam, is een internationaal opererende specialistische verzekeraar voor filmproducties en evenementen. Zij weten als niche verzekeraar hoe een filmproductie in elkaar zit en kunnen daarom de risico’s voor deze specifieke doelgroep juist vaststellen. We Insure biedt aan gerenommeerde klanten in de filmwereld verzekeringen aan voor onder andere speelfilms, documentaires, commercials, tv- series, online films, korte films, videoclips en fotografen. Ook verzekert We Insure evenementen voor risico’s zoals annulering, aansprakelijkheid, ongevallen en voor uitval van essentiële artiesten, sprekers en belangrijke gasten.

Sinds 2022 maakt We Insure gebruik van de expertise van OpenC en inmiddels ook van de nieuwe software van RealXS. Met de Real Insurance software en de dienstverlening van OpenC heeft We Insure Group hun verzekeringsproducten en bedrijfsprocessen robuust en efficiënt ingericht.

Solarif

Solarif, gevestigd in Arnhem, is een internationale niche verzekeraar en biedt exclusieve pakketpolissen voor zonnepaneelparken aan.

Sinds 2018 werken zij samen met OpenC. Met de RealXS-software hebben zij hun complexe Solar-verzekeringsproducten sindsdien goed ingeregeld. Remco van Buren van OpenC, bleek een waardevolle partner te zijn met veel kennis zowel van de verzekeringsmarkt als de software die nodig is voor efficiëntie. Harry Wolkenfelt vertelt over zijn ervaring met het samenwerken met OpenC:

“Remco heeft een luisterend oor en is dan ook gelijk analytisch daarin. Hij snapt de verzekeringsmarkt en de benodigde software, dus combineert die kennis van beide kanten. Dat is wel heel fijn. Het geeft ook vertrouwen. Als je een vraagstuk bij hem neerlegt, dan weet je dat het goed komt.”

Lees het hele interview met Harry Wolkenfelt