Ons verhaal

Verzekeringen en innovatie

Netwerkbedrijf

OpenC & company is een netwerk van innovatieve ondernemingen op het gebied van verzekeringen en IT oplossingen, gericht op (her)verzekeringsbedrijven, MGA’s, brokers en intermediairs.

Vernieuwende verzekeringen

Wat ons onderscheidt, is dat OpenC & company een gecombineerde geschiedenis heeft van constante vernieuwingen op het gebied van verzekeringen, die helemaal teruggaat tot 1835. OpenC & company staat op de schouders van deze lange traditie van zowel robuuste verzekeringsoplossingen als doorlopend vernieuwen. Dit is deel van het DNA van OpenC & company.

Geïntegreerde benadering

Wij zorgen voor verbeteringen in klant- en distributie-ervaringen. Wij zijn een vertrouwde partner voor (her)verzekeraars, tussenpersonen, MGA’s en brokers. Wij houden ervan nieuwe verzekeringsproducten, -processen en IT-platforms te ontwikkelen. En we houden ook van Operations! We zorgen ervoor dat alle aspecten, zoals risico, compliance en veiligheid van gegevens in acht worden genomen. Wij hanteren een totale, geïntegreerde benadering tot het gebied van verzekeringen, IT en innovatie.

Focus op jouw verzekeringsbusiness

Wij bieden verzekeringsoplossingen die jou helpen om je visie en doelen voor je verzekeringsbusiness te realiseren, je business te transformeren en om duurzame waarde te creëren voor alle betrokken belanghebbenden.

Download de OpenC corporate brochure