OpenC

Vernieuwingen bij OpenC

Met een nieuwe website, nieuwe samenwerkingen en een verbeterd software platform staan wij in 2024 voor u klaar.

afbeelding innovation

Wat is er nieuw bij OpenC?

Remco van Buren, oprichter van OpenC, zet een nieuwe stap in de markt van verzekeringssoftware. Sinds de oprichting van OpenC in 2012 streeft Remco naar betere en kostenefficiëntere verzekeringsoplossingen. “Mijn ontmoeting met de software van RealXS bleek een goede oplossing voor veel uitdagingen in de verzekeringssector. De samenwerking maakte het mogelijk om snel, kosteneffectief en robuust verzekeringsproducten te ontwikkelen. Dit leidde tot een succesvolle lancering van een compleet nieuw verzekeringsportfolio.”

In de afgelopen jaren heeft Remco niet alleen aan het roer gestaan bij OpenC, maar heeft hij ook op senior niveau bij verschillende verzekeringsbedrijven gewerkt. Zijn veelzijdige rollen, variërend van adviseur tot verantwoordelijk manager, waren vaak op het snijvlak van business en IT, zowel bij corporates als in het MKB.

Wat staat ons te wachten?

OpenC ziet geweldige kansen in de snel veranderende wereld van composable software voor insurtech. Kleine en middelgrote verzekeraars in Europa zoeken naar robuuste, op maat gemaakte oplossingen die snel en kostenefficiënt kunnen worden geïmplementeerd. Onze recente samenwerkingen met Claris, een dochteronderneming van Apple, en de nieuwe versie van het RealXS-softwareplatform versterken onze mogelijkheden om aan deze behoeften te voldoen.

Wat bieden we nu?

Momenteel implementeren we de vernieuwde RealXS-software bij twee niche verzekeraars. Zij ervaren al de volgende voordelen:

Uitbreiding team en frisse website

Naast het verbeteren van ons productaanbod hebben we ons team onlangs uitgebreid met experts op het gebied van ict, sales en marketing. Onze vernieuwde website geeft een duidelijk overzicht van onze activiteiten en voordelen. Neem gerust contact met ons op als je geïnteresseerd bent!

Klaar voor 2024 en verder

Met al deze innovaties streven we ernaar in 2024 een toonaangevende rol te spelen als insurtech-specialist in de verzekeringssoftwaremarkt. OpenC staat klaar om je verzekeringsbusiness en -processen te vernieuwen.

Volg OpenC

Benieuwd naar wie al met ons samenwerkt en wat we te bieden hebben? Blijf op de hoogte en volg onze avonturen op LinkedIn of hier op onze website. De komende tijd zul je meer van OpenC horen.