OpenC

OpenC versterkt dienstverlening als partner van Claris

Claris-LowCode-BigDogs-970x250

OpenC kondigt met trots aan dat het onlangs een partnerschap heeft gesloten met Claris (an Apple Company). Na het behalen van de Claris Connect en Claris FileMaker Pro certificeringen en na technische beoordeling van één van de OpenC software-applicaties, heeft OpenC zich officieel aangesloten als consultant en partner van Claris.

Sinds 2012 heeft OpenC zich toegelegd op de ontwikkeling van complexe softwaretoepassingen voor de verzekeringsindustrie, waarbij het op maat gemaakte oplossingen biedt aan verzekeringsmaatschappijen en -makelaars, MGA's, coverholders en volmachtbedrijven.

Schaalbare en flexibele oplossing

OpenC heeft bewust gekozen voor het Claris-platform om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen voor haar klanten. Het krachtige ontwikkelingsplatform van Claris maakt digitale transformatie mogelijk. Met tools zoals Claris Connect en Claris Studio biedt het platform een schaalbare en flexibele oplossing voor het creëren, integreren en beheren van data, waardoor organisaties efficiënter kunnen opereren.

Remco van Buren, oprichter van OpenC, benadrukt de impact van het partnerschap: “Dit partnerschap met Claris voegt een nieuwe dimensie toe aan onze dienstverlening. Claris speelt een bijzondere rol in de softwareontwikkelingswereld. Daardoor kunnen wij zorgen voor voortdurende verbeteringen in onze dienstverlening aan onze klanten. Door deze samenwerking kunnen we organisaties nog beter ondersteunen bij het optimaliseren van hun digitale workflow.”

Claris FileMaker Pro, Claris Studio en Claris Connect

Claris staat bekend om zijn zeer robuuste IT-ontwikkelplatform dat voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Claris biedt mogelijkheden om met no-code, low-code én pro-code apps te ontwikkelen. Gebruikers kunnen daardoor zelf efficiënt apps aanpassen zonder diepgaande programmeerkennis en zonder geld uit te geven aan kostbare advies- en ontwikkel-uren.

Daarnaast ontwikkelt Claris aan Studio. Dat is een toolset die het eenvoudig maakt om formulieren, vragenlijsten en enquêtes op te zetten, zelfs voor anonieme gebruikers, zonder inloggen. Maar ook is het mogelijk met Studio geavanceerde managementinformatie-dashboards te bouwen. Claris Studio integreert naadloos met Claris FileMaker, Claris Go en Claris Server. En Claris Connect is krachtige software voor workflowautomatisering die de integratie van diverse apps vereenvoudigt en die bedrijfsprocessen optimaliseert door systeemintegratie.

Ontdek wat dit partnerschap voor uw organisatie kan betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.