OpenC

Nieuwe verzekeringssoftware van RealXS

AdobeStock_268787786

We zijn verheugd te vertellen dat OpenC-partner RealXS per 1 januari 2024 haar software heeft vernieuwd. Met deze vernieuwing kan iedereen die werkzaam is in de verzekeringsmarkt, nog makkelijker en gebruiksvriendelijker verzekeringsproducten ontwikkelen en automatiseren.

Een van de klanten bij wie OpenC deze vernieuwde software implementeerde, is We Insure. Deze verzekeraar van filmproducties en evenementen is zeer tevreden over de samenwerking met OpenC en RealXS: "Deze vernieuwde software stelt ons in staat om efficiënter te werken en dus te zorgen voor verdere groei van ons productportfolio en onze verzekeringsportefeuille. Wij kunnen nu heel snel up-to-date en nauwkeurige rapportages aan Lloyd’s en de verzekeraars verstrekken. Maar het belangrijkste is dat wij onze bijzondere verzekeringsproducten zoals Film en Evenementen, kunnen ontwikkelen en beheren in het vernieuwde RealXS-systeem, zoals onze klanten en wij dat nodig hebben."

Shelly van We Insure benadrukt: “De vernieuwde RealXS-software opent voor ons de deur naar een meer zelfstandige en creatieve product- en portefeuilleontwikkeling.”

Belangrijkste kenmerken van de RealXS software:

Wilt u meer weten over de vernieuwde RealXS-software of een demonstratie van de mogelijkheden ervaren? Wij nodigen u van harte uit voor een kennismaking. Neem gerust contact op.