OpenC

Waarom kiezen klanten voor OpenC?

Een verslag van Remco vanuit de Apple Campus in Austin, Texas.

Remco in Austin

Claris Engage 2024 is begonnen en Remco is inmiddels aangekomen op de Apple Campus in Austin, Texas. We zijn er trots op dat Remco is uitgenodigd door Claris om een demo te komen geven. In de demo zal Remco laten zien wat wij bij OpenC ontwikkelen met Claris Studio voor onze klanten.

Onderweg naar Austin stelde Remco zichzelf de vraag waarom bedrijven kiezen voor OpenC als ontwikkelaar voor hun verzekeringsoplossingen. Hij geeft hiervoor de volgende drie redenen. Met name de derde is voor onze klanten erg waardevol en dé reden voor zijn reis naar Texas.

1) Efficiëntie, flexibiliteit en klantgerichtheid met de Real Insurance software van RealXS

Het Real Insurance platform van RealXS is zeer goede software om alle verzekeringsprocessen mee te stroomlijnen. Klanten zijn erg enthousiast over deze software vanwege het gebruiksgemak, de flexibiliteit en de configuratiemogelijkheden. Ze kunnen er al hun verzekeringspraktijken mee uitvoeren en de software levert uitstekende rapporten voor de verzekeringsmaatschappijen en markten waarmee ze werken. Met deze software kunnen ze eenvoudig en gebruiksvriendelijker zelfstandig hun zeer gespecialiseerde verzekeringsproducten aan hun klanten aanbieden. Meer lezen over de samenwerking met RealXS? Onze partners

2) Gedreven door innovatie en klantgerichtheid

Onze passie voor innovatie en klantgerichtheid zijn de drijvende krachten achter OpenC. We streven naar innovatie door de nieuwste technologieën te omarmen en diverse partnerschappen aan te gaan. Dat we heel innovatief zijn, hebben we al bewezen: een paar jaar geleden was een van onze klanten genomineerd voor de Lloyds Innovation Award, iets waar we tot op de dag van vandaag nog steeds erg trots op zijn.

3) Maatwerkoplossingen: De kern van OpenC's klantgerichte aanpak

De derde reden is de belangrijkste: maatwerk. Daarom kiest de klant voor OpenC. Onze klanten zijn zeer gespecialiseerde nichespelers op de verzekeringsmarkt en hebben behoefte aan oplossingen op maat die zijn afgestemd op de behoeften van hun klanten en op de behoeften van de verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsmarkten waarmee ze werken. Dit is de reden dat we Claris-partner zijn geworden. Claris biedt ons de mensen, het platform en het potentieel om oplossingen voor onze klanten te kunnen ontwikkelen. We zijn dan ook erg verheugd dat we afgelopen jaar een hechte partner zijn geworden, en dat ze ons in staat stellen de dingen te doen die we voor onze klanten moeten doen.

Deze laatste reden is voor Remco een extra reden om naar Austin af te reizen en deel te nemen aan de Claris Engage 2024. Wij wensen hem veel succes en mooie ontmoetingen toe.

Interesse om eens met Remco vrijblijvend te sparren over de eventuele mogelijkheden voor uw verzekeringsbedrijf? Neem contact op!