OpenC

Krachtige applicaties met Claris Studio and MongoDB-technologie

bomen powerful integration

Claris Studio is met zijn no-, low- en pro-code ontwikkelingsmogelijkheden naadloos geïntegreerd met MongoDB-technologie om krachtige en schaalbare applicaties te creëren. Door gebruik te maken van de intuïtieve interface van Claris Studio en de flexibele NoSQL-database van MongoDB kunnen ontwikkelaars apps op maat ontwerpen die gegevens efficiënt beheren, ophalen en manipuleren.

De combinatie zorgt voor eenvoud en efficiëntie

Deze combinatie maakt het creëren van dynamische applicaties met responsieve gebruikersinterfaces mogelijk, aangezien de documentgeoriënteerde structuur van MongoDB een aanvulling vormt op de ontwerpfilosofie van Claris Studio. Het low-code karakter van Claris Studio vereenvoudigt het ontwikkelingsproces, terwijl MongoDB zorgt voor efficiënte en schaalbare gegevensopslag.

Flexibiliteit voor ontwikkelaars

Ontwikkelaars kunnen Claris Studio gebruiken om de gebruikersinterface, logica en workflows van de applicatie te ontwerpen, terwijl MongoDB de onderliggende gegevensopslag verzorgt, wat flexibiliteit biedt bij het omgaan met diverse gegevenstypen en -structuren. Deze synergie maakt de ontwikkeling mogelijk van robuuste oplossingen die zijn afgestemd op specifieke zakelijke behoeften, waardoor een gestroomlijnd ontwikkelingsproces wordt geboden voor het creëren van veelzijdige applicaties.

Voorop in innovatie bij OpenC

Bij OpenC staan we aan de voorkant van deze vernieuwing. Remco van Buren, oprichter van OpenC, zag goede mogelijkheden voor zijn klanten en implementeert de eerste werkende oplossingen. Voor elke branche waarin informatie van buiten naar binnen moet worden gehaald vormt Claris Studio een oplossing. “We zijn nog nooit zo snel geweest in het ontwikkelen van oplossingen op gebied van data delen en verspreiden”, aldus Remco van Buren. We verwachten veel te kunnen gaan betekenen voor de huidige markt waarin FileMaker al een onderdeel is van de bedrijfsvoering. Maar ook voor bedrijven waar nog een automatiseringsslag gemaakt mag worden maken we grote stappen met relatief kleine oplossingen.

Kennismaken?

Bij OpenC geloven we dat de toekomst van verzekeringen begint met innovatie en flexibiliteit. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossingen uw activiteiten kunnen verbeteren. Contact